ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

رأی جالب یک قاضی برای عامل قطع درخت زرد‌آلو

یک قاضی برای عامل قطع درخت زرد‌آلو رأی جالبی صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۷۷۱

به گزارش  راهبرد معاصر اسفندماه امسال رسیدگی به پرونده تخریب حریم رودخانه در منطقه لواسان که منجر به قطع یک درخت زردآلو شده بود، در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت‌.

تحقیقات ابتدایی ماموران پلیس نشان می‌داد، یک مرد جوان قصد داشته در منطقه لواسان خانه بسازد که حریم رودخانه را تخریب کرده و در پی این اقدام یک درخت زردآلو قطع شده است.

تیم پلیسی در نخستین‌گام با تحقیقات میدانی، هویت متهم را شناسایی کردند و پس از این دریافت این سرنخ مهم با هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی موفق به دستگیری وی در یک عملیات شدند.

متهم پس از انتقال به دادسرای لواسانات در جریان جلسه بازپرسی به جرم خود مبنی بر تجاوز به حریم رودخانه و قطع درخت زردآلو به دلیل ساخت ملک اعتراف و اظهار پشیمانی کرد؛ همچنین در ادامه متهم با قرار قانونی مناسب به قید سند تا روز دادگاه با دستور قضایی آزاد شد.

پس از پایان تحقیقات، قرار جلب و کیفرخواست متهم به اتهام تخریب حریم رودخانه و قطع درخت زردآلو از سوی دادسرای لواسانات صادر شد و متهم پای میز محاکمه در شعبه 102 دادگاه کیفری دو شهرستان لواسان به ریاست قاضی میثم حسین‌پور، ایستاد.

در ابتدای جلسه رسیدگی، متهم در جایگاه حاضر و اتهام تخریب حریم رودخانه و قطع درخت به او تفهیم شد؛ متهم در روند رسیدگی جلسه دادگاه به جرم خود اعتراف و پس از اظهار پشیمانی از قاضی طلب عفو و بخشش کرد.

سیرمراحل قانونی پرونده ادامه داشت تا اینکه رای پرونده مذکور توسط قاضی میثم حسین‌پور صادر شد؛ متهم با توجه به نداشتن سابقه و ابراز ندامت به جای 8 ماه حبس با حکم مجازات جایگزین حبس دادگاه، محکوم به کاشت 8 نهال زردآلو و نصب 8 تابلوی هشدار در حریم رودخانه شد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار